Nieuws op Aruba

Aantal actieve cases stijgt weer licht op Aruba

ORANJESTAD – Drie covid-patiënten mochten het ziekenhuis in Aruba gisteren verlaten. Daar liggen nu nog negen patiënten, van wie twee op de intensive care.

In Colombia liggen zes inwoners van Aruba op de intensive care vanwege covid. Gisteren kwamen er dertig nieuwe besmettingen bij, waardoor het aantal mensen in isolatie op 148 kwam. Een stijging van twaalf cases. Onder die 148 patiënten zitten 25 mensen van het eiland en vijf buitenlanders.

Het aantal nieuwe besmettingen op Curaçao is gisteren onder de honderd gekomen. 111 mensen kwamen uit isolatie, zodat het aantal actieve cases op bijna 1.200 staat. Het aantal patiënten in het ziekenhuis nam af met drie. Eén patiënt overleed aan de gevolgen van corona, daarmee komt de teller op Curaçao op 249.

Deel dit artikel