Nieuws op Aruba

Centro Libertador Betico Croes stopt met vaccineren

ORANJESTAD – Vanaf donderdag 17 februari wordt er verder gevaccineerd bij het gebouw van de Directie Volksgezondheid. 

De laatste dag om gevaccineerd te worden in het Centro Libertador Betico Croes is de dag ervoor, op 16 februari 2022. Daarna sluit het centrum zijn deuren voor vaccinatie. Bij de Directie Volksgezondheid zijn de openingstijden van 8 uur ’s ochtend tot 16.00 ’s middags, nonstop. 

De mobiele vaccinatie-unit staat vanaf morgen tot en met vrijdag op het parkeerterrein van het Centro di Bario Playa Pabou. Daar kunnen alleen mensen van 12 jaar en ouder hun eerste of tweede vaccin krijgen. Voor 18 jaar en ouder is er ook een boostervaccin verkrijgbaar. Het vaccin dat beschikbaar is bij de mobiele eenheid is het Pfizer-vaccin.

Deel dit artikel