Nieuws op Aruba

Corona-afdeling ziekenhuis is leeg

ORANJESTAD – De speciale covid-afdeling in het Horacio Oduber Hospital is sinds gisteren leeg. Wel ligt er in de intensive care nog één patiënt. In Colombia liggen nog zes patiënten uit Aruba op de intensive care. 

Er zijn gisteren dertien mensen positief getest op corona. Vijf mensen konden hun isolatie beëindigen. Er zijn nu nog 60 mensen met een actieve besmetting op Aruba.

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao is gisteren onder de vijfhonderd gekomen. 42 mensen werden positief getest op het coronavirus. Het aantal actieve cases daalde daar naar 424. In het CMC konden twee patiënten de covidafdeling verlaten. Daar liggen nu nog acht coronapatiënten van wie vier op de IC. Er viel één dode als gevolg van corona in een verzorgingstehuis. 

Op Bonaire zijn er 80 actieve gevallen van Covid-19. Een daling van zes. Elf mensen werden positief getest, zeventien kwamen uit isolatie.


Deel dit artikel