Nieuws op Aruba

Eerste internationale conventie over duurzaam luchtvervoer

ORANJESTAD – Aruba organiseert zijn eerste internationale conventie over duurzaam luchtvervoer. Die wordt gehouden aan het eind van dit jaar, in november. 

In 2012 ondertekenden de directeuren van de Caribische luchthavens een overeenkomst om duurzaam en stabiel luchtvervoer te bevorderen. Dat zou moeten leiden tot meer betaalbare tarieven en betere verbindingen tussen de Nederlands Caribische eilanden.

De conventie van dit jaar is een combinatie van een seminar en een workshop en duurt een week. Deze gezamenlijke inspanning moet leiden tot meer eilandhoppen, stimuleren van de arbeidsmarkt, het stimuleren van de medische zorg en het verbeteren van de sociale netwerken. 

Ook zal er een presentatie zijn over de toekomstige alternatieven in het vervoer.

Deel dit artikel