Nieuws op Aruba

Preventief fouilleren risicoparade Oranjestad

ORANJESTAD – De politie van Aruba gaat zaterdag tijdens de Parada Nacional di Luz preventief fouilleren op het bezit van verdovende middelen. Bij parades in het verleden waren veel drugsgerelateerde incidenten en dat wil de politie nu voor zijn.

In het kader van de preventieve fouilleeractie naar verdovende middelen heeft de politie de bevoegdheid personen willekeurig staande te houden en aan de kleding te onderzoeken. De opdracht daartoe komt van het Openbaar Ministerie. De machtiging tot preventief fouilleren begint op 26 februari van 18.00 uur tot 27 februari 06.00 uur en betreft de zones 1, 2 en 3.

Zone 1
Avenida Milo Croes; Rumbastraat; Gallegostraat; Patiastraat; Caya Papa Juan Pablo II; Amandelstraat; Anasastraat; Guyabastraat; Larahastraat; Papayastraat; Olijfistraat; Tomatistraat; Tamarijnstraat; Shimarucustraat; Milonstraat; Mispelstraat; Manzanillastraat; Mangostraat; Lamunchistraat; Kenepastraat; Druivenstraat; Caya Juancho Kock; Guyabastraat; Dividivistraat; Dadelstraat; Granaatappelstraat; Cadushistraat; Citroenstraat; Calabasstraat; Bacobastraat; Awakatistraat; Hoofdverkeersweg Camacuri; Stadionweg; Kwartstraat; Van Dragtstraat; Zepp Lampestraat; Van Eekhoutstraat; Shakespearestraat; Schreuderstraat; George Madurostraat; Beaujonstraat; Victor Hugostraat; Kuiperistraat; Bazinstraat; L.G. Smith Boulevard; Vondellaan; Beatrixstraat; Pierre Corneillestraat; Longfellowstraat; Herman Gorterstraat; Constantijn Huygenstraat; Byronstraat; Bilderdijkstraat; Guido Gezellestraat; Alfred de Mussetstraat; Jacob Catstraat; Willem Kloosstraat; Sweelinckstraat; Sibeliusstraat;W ilhelminastraat; Caya G.F. Betico Croes; De la Sallestraat; Dr. Henriquezstraat; Avicennastraat; Flemmingstraat; Portreroweg en de aan genoemde straten grenzende stranden/waterlijnen inbegrepen.

Zone 2
L.G. Smith Boulevard, Beatrixstraat, Pierre Corneillestraat, Longfellowstraat, Vondellaan, Rumbastraat, Stadionweg, Hoofdverkeersweg Camacuri en de aan genoemde straten grenzende stranden/waterlijnen inbegrepen.

Zone 3
John. G. Emanstraat, Concessielaan, Spinozastraat, Hendrikstraat, Breugelstraat, Emmastraat, Juan Jacobstraat, Ranchostraat, Avenida Alo Tromp, Kerkstraat, Zuster Candidastraat, Zuster Cherubinestraat, Dominicanessenstraat, Johan de Wittstraat, Oldenbarneveldstraat, Koningstraat, Boliviastraat, Caya Ernesto Petronia, Socotorostraat, Paraguaystraat, Uruguaystraat, Hondurasstraat, Ecuadorstraat, Argentiniëstraat, Venezuelastraat, Fahrenheitstraat.  

Deel dit artikel