Nieuws op Aruba

Ruim zestig procent van de automobilisten hebben hun wegenbelasting voor dit jaar betaald

ORANJESTAD – Bijna 63 procent van de automobilisten en bestuurders van andere voertuigen op Aruba hebben hun wegenbelasting voor dit jaar betaald. Dat zijn bijna 55.000 mensen, volgens nieuwssite NoticiaCla.

De uiterste betaaldatum verliep afgelopen vrijdag. 33.000 mensen krijgen daarom automatisch een boete van vijftig procent over het nog verschuldigde bedrag. Volgens de Belastingdienst is het aantal wanbetalers dit jaar hoger dan normaal. Onder die wanbetalers zitten eigenaren van meer dan tweeduizend huurauto’s, duizend motoren en 400 eigenaren van speciale persoonlijke nummerborden. Ook 113 van de ongeveer vierhonderd taxichauffeurs hebben nog niet betaald. Aruba heeft bijna 90.000 auto’s met een geregistreerd nummerbord.

Deel dit artikel