Nieuws op Aruba

‘Aruba marine life’ in Nationale Bibliotheek

Kunstenaresee Luisa Elena Betancourt presenteert haar boek ‘Aruba Marine life’ komende woensdag, 9 maart in de Nationale Bibliotheek van Aruba.

Luisa Elena Betancourt is een artist uit Venezuela die sinds 2016 op Aruba woont. Zij combineert haar artistieke werk met een andere passie: onderwaterfotografie. De kunstenaresse creëerde een unieke en grote verzameling exotische onderwaterfoto’s. Haar boek bevat foto’s van zeeleven zoals vissen, andere zeedieren, planten en koralen.

Veel van de foto’s inspireerden haar om deze op canvas te schilderen en zowel digitale kunst als collage te maken.

Haar boek ‘Aruba Marine life’ is een bewijs van Aruba’s onderwaterschoonheid en is een affiche voor de verschillende mariene soorten in de oceaan. Een kostbare wereld die wat haar betreft, moet worden beschermd en behouden. Haar favoriete inspiratieplek is bij de Mangel Halto in Pos Chikito.

Deel dit artikel