Nieuws op Aruba

Arubaanse voetballers uit Nederland even op Aruba

Foto - 24ora

ORANJESTAD – Tien Arubaanse voetballers die in Europa spelen zijn gistermiddag aangekomen op Aruba. Daar werden ze verwelkomd door de lokale spelers en technische staf van de Arubaanse voetbalbond.

Het is interlandweek in Europa, zodat de spelers vrij zijn om op Aruba te kunnen trainen. Vrijdag speelt de nationale selectie van Aruba een vriendschappelijke wedstrijd tegen een gelegenheidsteam van voetballers met buitenlandspaspoort die in Aruba spelen.

Bekendste spelers van Aruba die in Nederland spelen zijn Josua John, aanvaller bij VV, voorheen Twente en Sparta. Daar speelt nu ook Diederick Luydens, een 23-jarige verdediger. Een oude bekende is Fernando Lewis die vroeger bij AZ speelde.

Foto – 24ora

Deel dit artikel