Nieuws op Aruba

Een kwart van het gemotoriseerd wegverkeer heeft nog geen autobelasting betaald

ORANJESTAD – Bijna een kwart van alle Arubaanse -auto en vrachtauto bezitters en motorrijders heeft zijn autobelasting nog niet betaald. Vier februari was de uiterste datum, wie dan nog niet betaald heeft krijgt automatische een boete.

Van de mensen die wel hebben betaald, deed 63 procent dat meteen voor het hele jaar en 37 procent voor een half jaar. In totaal hebben ruim 66.000 voertuigbezitter hun belasting betaald. Aruba heeft bijna 90.000 auto’s, bussen, vrachtauto’s en motoren.

Betaling

De motorrijtuigbelasting kan online betaald worden en bij de kassa van Departamento di Impuesto te Camacuri. Wie niet voor de deadline van 4 februari heeft betaald, krijgt automatisch een boete van vijftig procent over het nog verschuldigde bedrag.

Deel dit artikel