Nieuws op Aruba

Gratis verblijven op Aruba, het kan

ORANJESTAD – Minimaal een maand lang gratis verblijven in een driesterrenhotel op Aruba en kosteloos gebruikmaken van een huurauto met een vergoeding voor eten en drinken. Dat kan. Tenminste, als het je leuk lijkt om minstens een maand als content creator onder de wuivende palmbomen het eilandleven op Aruba vast te leggen.

Boardwalk Boutique Hotel Aruba is namelijk op zoek naar iemand die een passie heeft voor foto’s en video’s maken en die ze graag wil delen met een groot (internationaal) publiek.

In ruil daarvoor mag de content creator gratis verblijven in een luxe kamer met onder meer een privézwembad en buitendouche. Uiteraard mag er ook van het strand, de twee zwembaden en andere voorzieningen gebruik worden gemaakt.

Voor deze tijdelijke droombaan in het Caribisch gebied is geen werkvergunning nodig; als onderdeel van Aruba’s flexibele One Happy Workation-programma, mogen bezoekers namelijk maximaal drie maanden op het eiland werken en verblijven.

Deel dit artikel