Nieuws op Aruba

Prijsvergelijking goedkoopste boodschappen

ORANJESTAD – Bo Chang supermarkt in Oranjestad was vorige week het goedkoopst. De supermarkt had acht producten van het boodschappenlijstje van de directie Economische Zaken als goedkoopste en twee als duurste.

De dienst vergeleek in totaal 31 producten bij tien supermarkten op het eiland. Het gaat om willekeurig gekozen producten en niet persé om etenswaren die noodzakelijk zijn.

Bo Chang had 22 van de 31 producten in de schappen liggen. Daarmee blijft het iets achter bij Hua Ron supermarkt in Ponton. Die verkocht dertig van de 31 producten en had daarmee de beste sortering. Slechts drie van die producten waren het goedkoopst vergeleken met de tien supermarkten die bezocht waren.

Verreweg de duurste winkels waren Superfood Plaza in Bubal en Weng Kee supermarkt in Piedra Plat. Beide supers hadden vijf producten als duurste geprijsd en slechts twee als goedkoopste.


Deel dit artikel