Nieuws op Aruba

Voetganger overleden na aanrijding

ORANJESTAD – Een jonge voetganger is gisteravond rond kwart voor tien aangereden en aan de gevolgen van zijn verwondingen overleden. Het ongeluk gebeurde op de Kamerlingh Onnestraat ter hoogte van Eurokitchen Design Aruba.

Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De jongen was boodschappen aan het doen. Bij het ongeluk was een witte Suzuki bestelbusje betrokken. De chauffeur van deze auto verklaarde tegen 24ora.com dat hij de jongen niet heeft zien oversteken.

Er is geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar al snel werd duidelijk dat de jongen was overleden. Het slachtoffer is de twintigjarige Gustavo Adolfo Solarte Sanchez uit Colombia. Zijn moeder kwam niet veel later op de plaats van het ongeluk en was ontroostbaar. Slachtofferhulp heeft zich over haar ontfermd. Sanchez is het tweede dodelijke slachtoffer in het verkeer dit jaar.


Deel dit artikel