Nieuws op Aruba

SARPA vliegt nu ook tussen Medellin en Aruba

ORANJESTAD – Sarpa gaat ook vanuit Medellin vliegen op Aruba. Een retourticket gaat tussen de 285 en 360 florin kosten. De Colombiaanse vliegmaatschappij vliegt al tussen Barranquilla en de Arubaanse hoofdstad.

SAPRA is een luchtvaartmaatschappij met meer dan veertig jaar ervaring in het uitvoeren van chartervluchten en het verlenen van luchtambulancediensten. Sinds kort biedt de maatschappij ook commercieel vliegverkeer aan.

Naast Curaçao gaat Sarpa nu dus ook op Aruba vliegen. Vooralsnog ligt het in de planning om drie keer per week Aruba vanuit Medellin aan te vliegen.

Dinsdag vertrekt het vliegtuig om kwart voor tien naar Aruba en doet er bijna drie uur over om in Oranjestad te landen. Om half twee keert het toestel weer terug. Donderdag en zondag vertrekt het toestel ook om kwart voor tien uit Medellin, maar vliegt dan pas terug om kwart over zes ’s avonds.

Deel dit artikel