Nieuws op Aruba

Een buitendeur is veel meer dan een deur

Zoveel smaken zoveel deuren. Dit is op zich natuurlijk heel fijn, dat maakt ons uniek en onderscheid ons van elkaar. Voor jouw huis is een mooie buitendeur jouw visitekaartje. Wat wil je uitstralen en wat is nog meer belangrijk voor jou behalve het uiterlijk?

Wil je de meest veilige buitendeur? Overweeg dan zeker een deur met een meerpuntsluiting in een sterk, hardhouten kozijn. Dit samen zorgt ervoor dat ongenode gasten veel meer tijd nodig hebben om jouw huis te betreden. Geen zorgen en ontspannen wonen is wat iedereen wil! Maak het jezelf makkelijk en probeer problemen voor te zijn, een goed beveiligd huis zorgt voor jou en jouw familie.

Hou jij graag je energierekening laag? Besluit dan om een energie isolerende buitendeur te kiezen. Deze deur zorgt er voor dat de kou buiten blijft en jouw huis beter geïsoleerd is. Je voelt geen tocht over de vloer of kou in de hal of aangrenzende vertrekken waardoor jouw woongenot natuurlijk groter wordt.

Deze speciale deuren zijn verkrijgbaar bij veel merken die Voordeeldeuren aanbiedt. De aluminium laag die in de deur wordt verwerkt werkt sterk isolerend en zorgt ervoor voor dat de deur nog minder gevoelig is voor krimp of uitzetten door weeromstandigheden.

Wil je het helemaal goed aanpakken kies dan meteen voor triple A glas als je graag een buitendeur met raam wilt. Dan weet je zeker dat jouw mooie buitendeur jou gaat helpen om de energierekening laag te houden en jouw woongenot te vergroten.

Buitendeuren zijn er in verschillende uitvoeringen en stijlen. Waar hou jij van? Woon je in een prachtige boerderij? Denk dan aan een bijpassende voordeur met een metalen rooster. Het staat geweldig bij huizen met een authentieke look.

Het raam waar het rooster voor zit kan worden geopend en draait naar binnen. Dit zorgt niet alleen voor goede ventilatie, maar zorgt er tevens voor dat niemand binnen kan komen omdat het raam wordt afgeschermd door het rooster. Een mooi voorbeeld van een voordeur met rooster is bijvoorbeeld de CanDo ML 675 Rooster Azoren.  

Hou je van een eigentijdse uitstraling kies dan voor een moderne deur. De moderne buitendeur kenmerkt zich door de strakke lijnen, eenvoud en souplesse. Vaak zijn de glaspartijen wat kleiner of niet aanwezig en is de buitendeur niet voorzien van extravagante versieringen. Het straalt rust uit en zorgt ervoor dat het huis er opgeruimd en stijlvol uitziet. Een mooi voorbeeld van een dichte buitendeur is de Skantrae 656.

Deel dit artikel