Nieuws op Aruba

Pool van dienstverleners met expertise in energietransitie en/of klimaatverandering zoekt mensen en bedrijven

ORANJESTAD – Het Green Overseas “GO”-programma richt een pool op van dienstverleners met expertise in energietransitie en klimaatverandering en met gedegen kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse Caribische eilanden.

Deze pool van dienstverleners heet het “Green Overseas Expertise Network” genoemd en wordt gefinancierd door de Europese Unie en uitgevoerd door Expertise France.

Zodra zij zijn geselecteerd om deel uit te maken van het netwerk, zullen de dienstverleners worden uitgenodigd om mee te dingen naar specifieke contracten voor de uitvoering van diverse activiteiten in de overzeese eilanden van de Europese Unie het Verenigd Koninkrijk.

Network Geïnteresseerde kandidaten, zoals individuele deskundigen, adviesbureaus, bedrijven en NGO’s met de juiste expertise en ervaring op de eilanden worden uitgenodigd zich aan te melden op PLACE, het Franse platform voor overheidsopdrachten. 

Om meer te weten te komen over het Green Overseas Expertise Network kunnen geïnteresseerden naar de website van Directie Economische Zaken, handel en Industrie, DEZHI op Aruba.

Deel dit artikel