Nieuws op Aruba

11e editie van Aruba Doet vindt binnenkort plaats

ORANJESTAD – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 zal CEDE Aruba in samenwerking met het Oranje Fonds de 11e editie van Aruba Doet organiseren. Dit is een initiatief waarbij organisaties samen met vrijwilligers werken aan activiteiten voor de Arubaanse gemeenschap. Projecten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het verven van een muur, het opknappen van een speelplek voor kinderen, het organiseren van een activiteit voor ouderen of het schoonmaken van een dierenasiel.

Momenteel zijn alle projecten voor Aruba Doet 2023 te vinden op de website www.arubadoet.com. Hier kunnen geïnteresseerden de 195 verschillende projecten bekijken die zijn georganiseerd voor de Arubaanse gemeenschap en die de hulp van vrijwilligers kunnen gebruiken. Er zijn verschillende projecten met verschillende doelen waaruit kan worden gekozen.

Aruba Doet nodigt de gemeenschap van Aruba uit om “goed te doen en goed te hebben”! Voor meer informatie over Aruba Doet kun je de website www.arubadoet.com bezoeken of bellen naar 5611644.

Deel dit artikel