Nieuws op Aruba

Santos Do Nascimento stelt integriteit AVP ter discussie

ORANJESTAD – AVP’er Ryçond Santos Do Nascimento stelt de integriteit van zijn eigen partij ter discussie. De AVP moet wat hem betreft dringend intern hervormen. 

Als de partij zich volgens Do Nascimento niet serieus laat zien dat integriteit haar prioriteit is, “dan zijn alle kreten om Aruba te redden niet meer dan een excuus om hun eigen belangen te dienen”. “Volgens het AVP-parlementslid wordt een diepgaande verandering binnen de partij tegengehouden door een kleine groep fanatieke aanhangers”.

Prominente partijleden werpen nu een donkere wolk over alle grote prestaties van AVP. Deze leden hebben ervoor gezorgd dat de geloofwaardigheid van de partij op straat ligt. Elke dag worden AVP-kandidaten geconfronteerd met beschuldigingen van corruptie”, aldus Santos Do Nascimento. 

In het artikel noemt hij niet alleen Mike De Meza, maar ook Paul Croes en Benny Sevinger, beide leden die zijn veroordeeld voor corruptie. Volgens Do Nascimento is het tijd voor AVP om verantwoordelijkheid te nemen voor hun imago door terug te keren naar de normen en waarden van good governance. 

Lees de brief hier

Deel dit artikel