Nieuws op Aruba

Opnieuw grafschennis Aruba

Foto - 24ora

ORANJESTAD – Opnieuw is er schade toegebracht aan een grafkelder in het Santana Publico in Sabana Basora op Aruba. Bezoekers die het graf van hun moeder wilden bezoeken, werden geconfronteerd met een vervelende situatie. De enige kelder die daar was, was gebroken en er waren resten uit de kist gehaald.

Het deksel van de kist was los en er waren bijna geen resten meer aanwezig. Het voorste deel van de grafkelder was vernield. In het verleden heeft een moeder in dezelfde Santana haar vernielde grafkelder van haar vermoorde zoon aangetroffen. Er is weinig tot nu toe bekend over deze zaak. De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld. 

Het Santana Publico in Sabana Basora is behoorlijk afgelegen en er komen maar weinig mensen op ongebruikelijke tijden. Daarom blijft het een raadsel wie schade zou kunnen toebrengen aan de grafkelder van een ander. 

Deel dit artikel