Nieuws op Aruba

Pensioenkoepel Capas houdt Algemene Ledenvergadering

Capas voorzitter Nadya Van Putten bedankt Dennis Trappenberg voor de gehouden kennissessie. Foto: ABC Online Media

WILLEMSTAD- Afgelopen week heeft de vereniging van pensioenfondsen in de Nederlandse Cariben tijdens een Algemene Ledenvergadering (ALV) de cijfers over het jaar 2022 goedgekeurd. 

Het bestuur van de vereniging, waaraan onder meer APC, APFA, APS, PCN, Vidanova Pensioenfonds, MCB Pensioenfonds en Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN) deelnemen maakte van de gelegenheid gebruik voor het houden van een kennissessie over Business Intelligence en Artificial Intelligence. 

De kennissessie werd verzorgd door Dennis Trapenberg van Rox Analytics. De aanwezigen waren enthousiast over de mogelijkheden die nieuwe tools brengen, als het gaat het voorspellen van trends en mogelijkheden om met Business Intelligence sneller en beter de eigen data te analyseren. 

Voorzitter van Capas, Nadya van Putten (APS) bedankte Trapenberg hartelijk voor de interessante sessie. 

Deel dit artikel