Nieuws op Aruba

Colegio Arubano viert succesvol schooljaar met tevreden slagingspercentages

ORANJESTAD – Meer dan 240 studenten van Colegio Arubano ontvangen hun diploma na het behalen van slagingspercentages van zeventig procent voor Havo en 87 procent voor Vwo. 

Onlangs vond de afstudeerceremonie plaats voor de Havo en Vwo-afdelingen, die gehouden werd in de Hyatt Ballroom. Tijdens twee avonden gevuld met vreugde en emotie vierden de geslaagde studenten van Havo en Vwo hun grote prestatie. 

Het is volgens de school een jaar om trots op te zijn, vanwege de behaalde slagingspercentages. Colegio Arubano staat bekend als een middelbare school op Havo/Vwo-niveau met een rijke ervaring van 65 jaar. 

Naast uitstekende slagingspercentages heeft Colegio Arubano dit jaar ook deelgenomen aan diverse wedstrijden, waarbij dertien prijzen in de wacht zijn gesleept. De school moedigt studenten aan om deel te nemen aan sociale, internationale uitwisselings-, culturele, liefdadigheids-, artistieke en sportieve activiteiten. Dit zorgt volgens de school voor een dynamische leeromgeving waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken.

Deel dit artikel