Nieuws op Aruba

Aruba kiest Karol Croes tot Miss Universe Aruba

Foto Noticiacla/ Telearuba

ORANJESTAD – Tijdens een feestelijke avond in het Renaissance Convention Center is Karol Croes gekroond tot Aruba Miss Universe 2023. Gavriëla Bozo heeft de titel Miss Aruba International 2023 bemachtigd en was daarnaast de eerste finaliste van de avond.

De in Aruba geboren Karol Croes heeft zich onderscheiden door haar initiatief ‘Pan pa mi ruman’. Hiermee zet ze zich in voor een gezonde leefomgeving en het bevorderen van relaties onder jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Aan de andere kant staat Gavriëla Bozo, die zich nadrukkelijk inzet voor de rechten van vluchtelingen. Ze benadrukt het belang van de inherente waarde van ieder individu en pleit voor gelijke kansen op een stabiel en beter leven.

Deel dit artikel