Nieuws op Aruba

Betaald parkeren levert op Aruba te weinig op

Foto NoticiaCla

ORANJESTAD – Betaald parkeren op Aruba levert te weinig op, waardoor de organisatie die handhaaft zichzelf nauwelijks kan bedruipen. De negentigduizend florin per maand die nu binnenkomt is niet voldoende.

Daarmee blijft Aruparking een van de hoofdpijndossiers van zowel het voorgaande als het huidige kabinet. Nadat de exploitatie eerder volledig werd stilgelegd, werd daarna besloten om het weer operationeel te maken. Maar een van de problemen is dus dat het niet voldoende inkomsten genereert.

De heringevoerde Aruparking heeft als doel om orde te scheppen in het parkeren in het stadscentrum en de toegankelijkheid te bevorderen. 

Een kleine toename van de negentigduizend die nu binnenkomt, zou ervoor kunnen zorgen dat Aruparking zichzelf financieel kan onderhouden.

Deel dit artikel