Nieuws op Aruba

Nieuwe elektrische fietsen voor toeristenpolitie in Oranjestad

Foto Noticiacla

ORANJESTAD – De Toeristen Georiënteerde Politie TOP in Oranjestad heeft vier nieuwe elektrische fietsen gekregen om de veiligheid in het stadscentrum te verhogen. De aanschaf van deze fietsen is het resultaat van suggesties die door de politieagenten zelf zijn aangedragen tijdens bezoeken aan de verschillende politiebureaus. 

De nieuwe elektrische fietsen worden door het TOP-team gebruikt om de veiligheid in het centrum van Oranjestad te verhogen, vooral nu het toerisme in de stad toeneemt en meer cruiseschepen Aruba aandoen.

Het project is een uitbreiding van het onlangs goedgekeurde veiligheids-cameraproject, dat het stadscentrum van Oranjestad met camera’s zal uitrusten om de veiligheid te verhogen. 

Met de toevoeging van deze fietsen zijn politieagenten veel mobieler en zichtbaarder in het stadscentrum, wat de veiligheid van zowel bezoekers als de lokale gemeenschap en handelaren ten goede moet komen.

Deel dit artikel