Nieuws op Aruba

Virgin Voyage Cruise Lines komt in 2024 naar Aruba

ORANJESTAD – Virgin Voyage Cruise Lines bevestigt dat Aruba deel zal uitmaken van hun reisschema voor 2024, met acht geplande bezoeken.

Een afvaardiging van vertegenwoordigers uit de toeristische sector ontmoette topfunctionarissen van Virgin Voyage Cruise Lines in Miami, Florida. Tijdens deze bijeenkomst werden verschillende belangrijke aspecten besproken, waaronder de inzet van de Aruba Ports Authority (APA) om de haveninfrastructuur in Oranjestad te verbeteren en andere investeringen om de toeristische ervaring te versterken.

Vanaf 2024 zullen meerdere cruisemaatschappijen hun bezoeken aan Aruba verhogen. Dit omvat onder andere luxueuze cruiseschepen zoals Seabourn, die voor 2024 al 3 bezoeken aan Aruba hebben ingepland, waarvan één met overnachting. 

Ook Royal Caribbean en Norwegian Cruises zullen met hun nieuwste schepen vaker naar Aruba komen, zelfs tijdens het laagseizoen, al bleven aantallen uit.

Deel dit artikel