Nieuws op Aruba

Deel Wilhelminastraat vier dagen dicht

ORANJESTAD – De Wilhelminastraat in Oranjestad is deze week dicht voor alle verkeer. Morgenochtend 9.00 uur begint de dienst Openbare Werken met werkzaamheden en het leggen van buizen in de grond. Het werk zal naar verwachting vier dagen in beslag nemen. Omleidingen worden aangegeven met borden.

Voetgangers en automobilisten dienen rekening te houden met de werkzaamheden die plaatsvinden. “Wij vragen begrip en excuses voor eventuele ongemakken die dit kan veroorzaken aan alle automobilisten, bedrijven en andere weggebruikers,” zegt een woordvoerder van DOW.

Automobilisten en andere weggebruikers worden geadviseerd alternatieve routes te nemen en extra reistijd in te calculeren. Het DOW benadrukt het belang van de werkzaamheden voor de algehele infrastructuur.

Deel dit artikel