Nieuws op Aruba

Aruba wint van Amerikaanse Maagdeneilanden: 3-1

ORANJESTAD – Aruba heeft op zaterdagmiddag haar gloednieuwe voetbalveld ingewijd met een overtuigende overwinning van 3-1 tegen het nationale team van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Dat meldt Noticiacla.

Het was voor het eerst in zeven jaar dat het Arubaanse nationale team een officiële thuiswedstrijd kon spelen, nadat FIFA de recent geïnstalleerde nieuwe faciliteit had goedgekeurd.

De doelpuntenmakers voor Aruba waren Rovien Ostiana in de 52e minuut, gevolgd door Diederick Luydens in de 61e minuut. Quin Farrell van de Amerikaanse Maagdeneilanden scoorde het enige doelpunt voor de tegenstander, en uiteindelijk scoorde Mishawn Molina het derde doelpunt voor Aruba met nog vier minuten te gaan tot het einde van de wedstrijd.

Ondanks dat het stadion nog niet helemaal klaar is, kwam het publiek massaal opdagen om het nationale team te ondersteunen. Foto’s met dank aan AB NEWS INFO.

Deel dit artikel