Nieuws op Aruba

Arubaanse politie arresteert 35 chauffeurs in het halloween-weekend die te diep in het glaasje hebben gekeken

ORANJESTAD – De Arubaanse politie heeft bij diverse controles het afgelopen weekend 35 mensen aangehouden die te veel drank ophadden. Een bestuurder werd zelfs een tweede maal op dezelfde avond gearresteerd, nadat ze opnieuw achter het stuur kroop.

Veertien mensen moesten hun rijbewijs afstaan vanwege hun promillage. Twee bestuurders bleken nooit rijexamen te hebben afgelegd. Drie andere beschonken bestuurders bleken ook geen verblijfsvergunning te hebben en zijn overgedragen aan het departement Guarda Nos Costa voor verdere procedure.

De politie zegt tevreden te zijn dat zij onverantwoordelijke chauffeurs van de weg heeft kunnen halen en dat dit weekend relatief rustig verliep. Er waren geen ernstige incidenten of ongevallen tijdens de avond- en ochtenduren. Het korps politie had veel agenten op straat.

Deel dit artikel