Nieuws op Aruba

Belgisch softwarebedrijf verankert positie in Caribisch gebied

HERENTALS – Het Belgische software- en consultancybedrijf Phronesys heeft zijn diensten uitgebreid naar het Caribisch gebied, met recente zakenreizen naar Aruba en Suriname. Daarbij werden groepsdemo’s gegeven en bestaande klanten bezocht.

Phronesys biedt softwareoplossingen aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. De vraag naar dergelijke oplossingen is wereldwijd toegenomen. In het kader van deze internationale expansie is het bedrijf een partnerschap aangegaan met Bernd Zalewski van QESH Services NV, om zo voet aan de grond te krijgen op de ABC-eilanden.

Tijdens de zakenreizen naar Aruba en Suriname werd de zogenoemde Phronesys-tool gepresenteerd. Deze tool is ontworpen om bedrijven te helpen bij het naleven van veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsnormen. Volgens CEO Ian Perkins en COO Dylan Verschaeren van Phronesys is de tool goed ontvangen door bedrijven uit verschillende sectoren.

Het is nog te vroeg om te zeggen welke impact de uitbreiding van Phronesys naar het Caribisch gebied zal hebben op de lokale markten en op het bedrijf zelf. Wat wel duidelijk is, is dat het bedrijf met deze stap inspeelt op een groeiende wereldwijde behoefte aan digitale oplossingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.

Deel dit artikel