Aruba

Kamer van Koophandel presenteert virtuele bedrijvenmatchmaking Aruba en Venezuela

ORANJESTAD – Het Arubaanse ministerie van Economische Zaken, Communicatie en Duurzame Ontwikkeling, organiseert in samenwerking met Kamer van Koophandel een virtuele bedrijvenmatchmaking-evenement voor Arubaanse handelaren die met handelaren uit Venezuela willen netwerken.

eerder al verstevigde Aruba zijn handelsrelaties met Colombia, nu is de beurt aan Venezuela, dat ook kansen biedt. Het doel is om Venezolaanse exporteurs, vooral in de voedsel- en bouwmaterialenindustrie, in contact te brengen met lokale importeurs.

De overheid ziet mogelijkheden om zakendoen tussen Aruba en Venezuela te stimuleren en te vergemakkelijken, wat ten goede komt aan de consument die mogelijk kan profiteren van betere prijzen, meer variëteit en beschikbaarheid van producten.

Het virtuele bedrijvenmatchmaking-evenement vindt plaats op 9 november bij de Kamer van Koophandel en begint om 10.00 uur.

Deel dit artikel