Nieuws op Aruba

Oudere zus van Betico Croes overleden

Foto - NoticiaCla

ORANJESTAD – Carmelita Arcadia Croes-Croes, beter bekend als ’tante Ada’, is overleden. Zij is de oudere zus van de staatsman en politicus Betico Croes. Zij stierf aan hartfalen en streed al jaren tegen de ziekte van Parkinson, meldt de Arubaanse nieuwssite NoticiaCla.

Tante Ada, die altijd een glimlach op haar gezicht had, laat haar echtgenoot Maiky, haar kinderen Maikito, Franklin, en Aldrich achter. 

Zij was ook de moeder was van de bekende muzikant Hilduard, die enkele jaren geleden is overleden, en de tante van de huidige minister-president Evelyn Wever Croes. 

Als zus van Betico Croes was mevrouw Ada onderdeel van een grote familie en naast de mensen die net zijn genoemd, zijn er nog veel meer mensen in de gemeenschap die op de een of andere manier verbonden zijn met tante Ada. Zij is  87 jaar oud geworden.

Deel dit artikel