Nieuws op Aruba

Kerstmarkt in San Nicolas

ORANJESTAD – Op 8 december staat er een kerstmarkt gepland in San Nicolas. Dit zal de eerste Kerstmarkt zijn die wordt georganiseerd na de Covid-19-pandemie.

Dit jaar hebben het Ministerie van Economische Zaken, Communicatie en Duurzame Ontwikkeling, in samenwerking met Post Aruba en Artisa, de handen ineengeslagen om de Kerstmarkt te organiseren in de Promenade in San Nicolas.

Minister Wever zal op 8 december de straten van de Hoofdstraat van San Nicolas verlichten om de markt te openen, vol met muzikale activiteiten, verschillende ambachtslieden en artiesten. Daarnaast zullen er verschillende stands zijn met traditionele lokale gerechten voor het einde van het jaar.

Tijdens de Kerstmarkt kan het publiek meer dan 100 zegel ontwerpen bewonderen die zullen worden tentoongesteld in Space 21.

Inwoners en bezoekers zijn van harte uitgenodigd om 8 december 2023 door te brengen van 19.00 uur tot 23.00 uur in de Promenade in San Nicolas, waar een warme sfeer van het einde van het jaar te vinden is, gevuld met muziek, kunst en nog veel meer.

Deel dit artikel