Nieuws op Aruba

Colegio Arubano opent dit weekend deuren tijdens open dag 

ORANJESTAD – Colegio Arubano organiseert zaterdag 24 februari een open dag van 10:00 tot 13:00 uur. De school opent haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is om kennis te maken met het onderwijsaanbod. Deze dag is vooral interessant voor kinderen die nog niet op Colegio Arubano zitten, maar in de toekomst mogelijk de overstap willen maken. Uiteraard zijn ook ouders van harte welkom.

De open dag is specifiek gericht op leerlingen van groep 6 van de basisschool, leerlingen die momenteel in CB1 van de mavo zitten en volgend jaar naar CB2 van havo/vwo willen gaan, leerlingen in CB2 van havo/vwo die volgend jaar naar havo 3 of vwo 3 gaan, en voor alle examenleerlingen van mavo die hun schoolcarrière willen voortzetten op Colegio Arubano in havo 4 of vwo 5.

Naast informatie over de verschillende vakken worden tijdens de open dag ook buitenschoolse activiteiten gepresenteerd. Er zijn diverse presentaties en een dansshow. Bezoekers krijgen ook de kans om vragen te stellen over alles wat met de school te maken heeft. 

Deel dit artikel