Nieuws op Aruba

Juan Luis Guerra treedt in juli op in Aruba

Juan Luis Guerra komt in juli naar Aruba voor een optreden. Dat meldt 24ora.com. Het nieuws volgt na een spectaculair concert van Guerra en zijn band 440 in de Dominicaanse Republiek, waar zij voor een publiek van 50.000 mensen in het olympisch stadion stonden. Juan Luis Guerra geniet wereldwijde populariteit onder fans van alle leeftijden.

Volgens internationale bronnen, waar 24ora over spreekt, is er nu een overeenkomst gesloten die Guerra’s optreden op het eiland eind juli bevestigt. Er lagen eerder al plannen voor een optreden in december 2023, maar die gingen niet door.

Promotors zijn in gesprek gebleven met Guerra’s manager Amarilys Germán om een nieuwe datum vast te stellen. Details over de exacte datum, locatie en start van de ticketverkoop moeten nog worden gegeven. 

Het lijkt er volgens 24ora op dat Showbizz International, bekend van het organiseren van concerten met beroemdheden als Marco Antonio Solis en Eddy Herrera, verantwoordelijk is voor het evenement.

Deel dit artikel