Evenementen

Aruba Doet 2024 klaar om van start te gaan

ORANJESTAD – Dit weekend staan er in totaal 172 projecten op de planning, die 3.500 vrijwilligers vereisen. Ondanks dat er al meer dan 3.000 vrijwilligers zich hebben aangemeld, is er nog steeds een tekort aan vrijwilligers om alle projecten te kunnen uitvoeren. Aanmelden blijft mogelijk via de website arubadoet.com.

Aruba DOET moedigt degenen die zich nog niet hebben geregistreerd aan om de website te bezoeken en zich aan te melden voor een van de 172 projecten of voor projecten met een dringende behoefte aan vrijwilligers, zoals ViperStrong (Stichting voor Bewustzijn Jeugd) Kinderdag bij Te Aworo Buurtcentrum Tanki Leendert Stichting Centrum Sabana Grandi Softbal Organisatie Stichting The Goat Aruba SV Racing Club Aruba Peuterschool De Schatkist en Naschoolse Opvang Gihae tang soo do en gymnastiekstichting Scoutgroep Baden Powell Stichting Scoutgroep Cacique EPI School

Deel dit artikel