Onderwijs

Hogeschool Rotterdam biedt Arubaanse studenten HBO-Opleiding zonder havo-diploma 

ROTTERDAM – De Hogeschool Rotterdam biedt een unieke mogelijkheid voor Arubaanse studenten om een HBO-opleiding te volgen zonder de benodigde HAVO-, VWO-, MBO-niveau 4 of MBO-lang diploma in bezit te hebben. 

Dankzij het Toelatingsonderzoek 21+ kunnen studenten die op 1 oktober 2024 21 jaar of ouder zijn, en die in september 2024 willen starten met een Associate degree of bacheloropleiding, alsnog toegelaten worden tot de opleiding van hun keuze.

Het 21+ traject bestaat uit een vaardigheidstest en maximaal vier toelatingsexamens. Bij succesvolle afronding van dit traject, kun je direct in september 2024 beginnen met de HBO-opleiding die je voor ogen hebt aan de Hogeschool Rotterdam. Dit biedt een fantastische kans voor Arubaanse studenten om zonder traditionele diploma’s toch hoger onderwijs te kunnen volgen.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich aan te melden voor een online informatieavond, die gehouden wordt op woensdag 13 maart van 19:00 tot 20:00. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar hogeschoolrotterdam.aruba@gmail.com, waarna de Zoom-link voor deelname wordt toegestuurd.

Deel dit artikel