Politie en Justitie

Jongen (17) kritiek na schietpartij in Mandolinstraat Aruba

Foto - 24ora

ORANJESTAD – In de vroege uren van dinsdagochtend rond half een, is een jongeman van 17 jaar oud neergeschoten. Dat gebeurde in de Mandolinstraat. Hij is in kritieke, maar stabiele toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie en ambulance waren snel ter plaatse om hulp te bieden.

Bij aankomst troffen de hulpdiensten de gewonde jongeman aan. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat een zilverkleurige KIA Rio voor een huis in de Mandolinstraat moet hebben gestopt, vanuit waar vervolgens geschoten werd. 

Het slachtoffer bevond zich buiten het huis en werd door de schoten geraakt. Medewerkers van de ambulance dienden meteen eerste hulp toe, waarna de jongeman met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De politie heeft onmiddellijk een zoektocht ingezet naar het voertuig dat bij het incident betrokken zou zijn. Het rechercheteam samen met de technische politie zijn ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen. Ook is het slachtofferhulpteam ingeschakeld om ondersteuning te bieden.

De politie doet een dringende oproep aan getuigen of personen die meer informatie hebben over het schietincident om contact op te nemen. Men kan de tiplijn van de politie bereiken op nummer 11141, waarbij de anonimiteit van de melder wordt gegarandeerd. 

Deel dit artikel