Nieuws op Aruba

Mariah Carey hoofdact Soul Beach Music Festival 2024 op Aruba

ORANJESTAD – Het Soul Beach Music Festival, dat van 22 tot en met 27 mei 2024 op Aruba plaatsvindt, kondigt trots Mariah Carey, Boyz II Men en DJ Jazzy Jeff aan als de hoofdacts voor de 22ste editie van het festival. Dit muziekevenement, dat jaarlijks tijdens het Memorial Weekend gehouden wordt, belooft ook dit jaar volgens de organisatie weer een onvergetelijke ervaring te worden voor muziekliefhebbers.

Op vrijdag 24 mei betreedt Earthquake het podium, gevolgd door Mariah Carey op zaterdag 25 mei en Boyz II Men op zondag 26 mei. Dit brengt een spectaculaire mix van talent naar het eiland, variërend van legendarische R&B-groepen tot iconische solo-artiesten.

Het Soul Beach Music Festival staat bekend om zijn unieke combinatie van opwindende concerten, strandfeesten en culturele evenementen, waardoor bezoekers niet alleen van muziek kunnen genieten, maar ook van de prachtige omgeving en gastvrijheid van Aruba. Met de bekendmaking van deze grote namen hoopt de organisatie dat de editie van 2024 een van de meest memorabele tot nu toe gaat worden.

Deel dit artikel