Evenementen

Aruba doet mee aan Caribbean Pinks All Out 2024 in Curaçao

ORANJESTAD – De Curaçao Tourist Board CTB, samen met vertegenwoordigers van Jacky Circuit, heeft onlangs Aruba bezocht om alle informatie te verstrekken over het dragrace-evenement Caribbean Pinks All Out 2024.

Aruba heeft altijd interesse getoond in dragrace-evenementen, en verschillende automobilisten en motorrijders hebben hun deelname aan de editie van dit jaar bevestigd. 

Caribbean Pinks All Out 2024 vindt plaats van 25 tot 28 april op de Curaçao International Raceway, met deelnemers uit Aruba, Bonaire, Nederland, de Verenigde Staten, Panama, Puerto Rico, Venezuela en natuurlijk Curaçao. Het hoogtepunt van het evenement dit jaar zal de zes-seconden strijd zijn.

Sport, en in het bijzonder dragracen, wordt door de CTB gebruikt als een van de marketingtools om ons land internationaal te promoten. Voor meer details over het aankomende dragrace-evenement, bezoek de sociale media pagina’s van Jacky Circuit.

Deel dit artikel