Toerisme

Amerikaan die Aruba eerder te duur vond, nu wel op vakantie na het winnen van 1 miljoen dollar

CHICAGO – Een Amerikaanse burger die Aruba eerder te duur vond voor een vakantie, gaat nu wel omdat hij onlangs één miljoen dollar heeft gewonnen in een krasloterij. Het gaat om Kevin Weaver uit Fairview. “Ik kraste het ticket in mijn truck op een parkeerplaats en was compleet in shock toen ik zag dat ik een miljoen dollar had gewonnen,” zei Weaver.

Toen Weaver werd gevraagd wat hij met de prijs ging doen, zei hij dat hij een vakantie naar Aruba zou nemen. “Een paar jaar geleden was ik van plan om naar Aruba te gaan, waar ik mijn partner ten huwelijk wilde vragen. De reis was erg duur, dus we zijn nooit gegaan. Nu kunnen we eindelijk gaan,” zei hij.

Weaver’s verhaal toont aan dat een plotselinge verandering in financiële situatie iemands perspectief op reizen naar exotische bestemmingen aanzienlijk kan veranderen.

Deel dit artikel