Politie en Justitie

Toerist overlijdt voor zijn vakantiehuis op Aruba

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Een vakantie op Aruba is tragisch geëindigd voor een koppel uit Amerika. De vrouw keert alleen naar huis terug nadat haar man onverwacht overleed voor hun vakantieverblijf.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Vermoedelijk werd de man onwel. Rond 3:00 uur ’s nachts ontving de politie een melding over een Airbnb in Paraguana, waar een mannelijke toerist onwel was geworden en niet meer reageerde.

Volgens de vrouw was haar man met haar aan het praten toen hij plotseling instortte. Hij reageerde niet meer op haar, waarna ze alarm sloeg. De ambulance was snel ter plaatse, maar ondanks de inspanningen van de paramedici om de toerist te reanimeren, gaf de man geen reactie meer.

Slachtofferhulp werd opgeroepen om de vrouw bij te staan in deze moeilijke situatie. Korte tijd later arriveerde een arts om de dood vast te stellen.

Deel dit artikel