Onderwijs

Virtuele informatiesessie voor studenten die in de VS willen studeren

ORANJESTAD – Aankomende stuidenten kunnen komende vrijdag 10 mei, een online informatiesessie volgens als zij overwegen in de Verenigde Staten te gaan studeren.

Deze interactieve sessie is bedoeld om deze groep en hun ouders of onderwijzers, inzicht te geven in het studeren in de VS. De sessie biedt een unieke kans om rechtstreeks te spreken met zowel huidige studenten als Arubaanse alumni van Amerikaanse universiteiten.

De sprekers, waaronder Maria Zambrano van Valencia College, Jesselyn Peterson van Wayne State College, Jean-Pierre Croes van de Universiteit van Texas Rio Grande en Emeliën Kelly, afgestudeerd aan zowel University of Central Florida als Florida State University, delen hun persoonlijke ervaringen. Zij bieden waardevolle informatie en tips over het leven en studeren in de VS.

De sessie vindt plaats op vrijdag 10 mei van 11:00 tot 12:00 uur, een dag die voor de meeste studenten op Aruba een vrije dag is. Aanmelden voor deze kosteloze sessie kan via deze link of door een e-mail te sturen naar aruba@educationusa.org.

Education USA in Aruba, een initiatief van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, streeft ernaar nauwkeurige en actuele informatie te bieden over studiemogelijkheden aan geaccrediteerde Amerikaanse onderwijsinstellingen.

 Deze virtuele sessie markeert de eerste samenwerking tussen Zulema Dabian-Erasmus, gevolmachtigd minister in de VS, en Edseline Gomes, recent aangesteld als Senior Adviseur bij Education USA.

Deel dit artikel