Toerisme

Vanavond miss Tourism worldwide op Aruba

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Vanavond vindt in de Ballroom van het Eagle Beach Resort de Miss Tourism Worldwide 2024-verkiezing plaats, waar Gilari Carvillo Aruba vertegenwoordigt. Ook de Miss Teen Tourism Worldwide 2024-verkiezing wordt vanavond gehouden, met Eimy Contreras als deelnemer.

Dit jaar nemen in totaal 10 schoonheidskoninginnen uit verschillende landen deel, waaronder Peru, de Verenigde Staten, Colombia, Venezuela en Aruba, die strijden om de kroon.

Mariana Mendoza, Miss Tourism Worldwide 2023, is aanwezig zijn om haar kroon door te geven aan de winnaar van dit jaar. Mendoza was een voorbeeld van elegantie en toewijding tijdens haar regeerperiode, en haar opvolger moet grote verwachtingen waarmaken.

Nathaly Utzig Sanchez, Miss Teen Tourism Worldwide 2023, deelde haar ervaringen in de competitie: “Het was een geweldige ervaring. Ik heb deelgenomen aan verschillende evenementen en mijn projecten uitgevoerd. Toen ik met de kroon in Paraguay aankwam, gaf het me veel succes. Ik ben klaar om mijn kroon door te geven aan de nieuwe Miss Teen Tourism Worldwide 2024. Mijn doel is om door te gaan met deelnemen aan wedstrijden en op een dag Miss Universe te worden. Ik heb nog enkele jaren voor me, maar stap voor stap kom ik daar.”

Deel dit artikel