Aruba

Minister Xiomara Maduro dient begrotingsvoorstel 2021 in bij de Staten van Aruba

ORANJESTAD – Op 31 maart 2021 diende de minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur Xiomara Maduro namens de regering van Aruba het begrotingsvoorstel voor 2021 van het Land Aruba in bij de Staten van Aruba.

De conceptbegroting 2021 is overgedragen aan de parlementsvoorzitter, de heer Ady Thijsen, op een digitale manier door middel van een USB-stick die speciaal voor deze gelegenheid ontworpen werd.  De USB bevat de wet, de adviezen erover hierover en een visueel dashboard dat elk parlementslid de mogelijkheid biedt om alle documenten te bestuderen. Dit maakt het werk van de Statenleden efficiënter en gemakkelijker.

Minister hoopt dat de Staten het begrotingsvoorstel behandelt vóór de komende Statenverkiezingen.

Deel dit artikel