Aruba

Cruiseschip Crystal Serenity mag toch aanmeren op Aruba

Het Cruiseschip Crystal Serenity mag toch aanmeren in de haven van Aruba. Dat hebben de havenautoriteiten besloten.

Eind vorige week werd het schip nog geweigerd. Crystal Cruises verkeert in financiële problemen en heeft besloten een aantal cruiseschepen te parkeren in havens in het Caribische gebied. Het cruisebedrijf kondigde eerder aan drie maanden in Aruba te willen blijven liggen om beslag op het schip te voorkomen. Aruba is nu akkoord tot 30 april.

Afgelopen week kwam Aruba in een negatief daglicht te staan toen verschillende buitenlandse media berichtten dat Aruba een cruiseschip had geweigerd, zonder dat de reden daarvan vermeld was. Of dat heeft meegewogen in de beslissing om het schip nu toch toe te laten is niet bekend gemaakt.

Deel dit artikel