Aruba

Gewonden bij frontale botsing

Gewonden bij frontale botsing

ORANJESTAD – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s zijn zaterdagavond alle inzittenden gewond geraakt. Twee mensen werden naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de ringweg tussen Piedra Plat en Santa Cruz. Door nog onbekende oorzaak reden de twee wagens tegen elkaar aan. Zodra de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd één van de chauffeurs in een ambulance geschoven en naar het ziekenhuis gebracht.

Intussen was de materialenwagen van de brandweer opgetrommeld, omdat de bestuurder van de andere wagen bekneld zat. Die bleek een been gebroken te hebben. De overige inzittenden van deze auto raakten licht gewond en werden door ambulancepersoneel behandeld. 

De materiële schade was enorm. Van beide auto’s was niet veel overgebleven en ook een lantarenpaal had het moeten ontgelden. Er lagen stroomkabels over de weg en daarom werd de storingsdienst van Elmar opgetrommeld voor een noodreparatie. 

De verkeerspolitie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Deel dit artikel