Aruba

Caribische nieuwkomer Arajet wil op Aruba en Curaçao vliegen

SANTO DOMINGO - De nieuwe Dominicaanse prijsvechter Arajet wil vanuit de Dominicaanse Republiek naar bestemmingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika gaan vliegen, met Santo Domingo als hub. Op het lijstje van bestemmingen waar Arajet heen gaat vliegen, staan onder meer Aruba en Curaçao, al is nog onbekend vanaf wanneer precies.

SANTO DOMINGO – De nieuwe Dominicaanse prijsvechter Arajet wil vanuit de Dominicaanse Republiek naar bestemmingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika gaan vliegen, met Santo Domingo als hub. Op het lijstje van bestemmingen waar Arajet heen gaat vliegen, staan onder meer Aruba en Curaçao, al is nog onbekend vanaf wanneer precies. Dat meldt luchtvaartnieuws.nl

De nieuwe maatschappij heeft een order voor twintig Boeing 737 MAX’en geplaatst bij Boeing. Die order werd al in januari ondertekend, maar is pas vandaag bekendgemaakt. Het gaat om twintig toestellen van de 737 MAX 8-200-variant.

Naast de bestelling voor twintig MAX’en, die tot nu toe onder het kopje ‘ongeïdentificeerde klanten’ in het Boeing-orderboek stond, heeft Arajet opties op nog vijftien van deze toestellen.

Arajet, waarbij Ara staat voor de bekende papegaaiensoort, sloot eerder al een leaseovereenkomst voor vijf MAX’en, waarvan de eerste begin deze maand geleverd werd. In totaal gaat de prijsvechter dus met 25 MAX’en vliegen, en als de opties allemaal verzilverd worden zelfs met veertig.

Deel dit artikel