Aruba

Kruising bij Palm Beach gaat maandag voor zes maanden op de schop

Kruising bij Palm Beach gaat maandag voor zes maanden op de schop

De grote kruising op Palm Beach gaat maandag op de schop. Zes maanden lang moet het verkeer rekening houden met de wegwerkzaamheden. De kruising blijft gedeeltelijk open voor verkeer. Dat meldt DOW, de Dienst Openbare Werken.

Het verkeer moet gedurende die zes maanden rekening houden met wegomleidingen en vertragingen.

Kosten voor het project bedragen bijna 19 miljoen florin.

Het werk wordt uitgevoerd in twee fasen. Eerst wordt gedurende twintig weken de westkant gesloten. Eind juli moet dat klaar zijn. Wegomleidingen worden met bordjes en markeringen aangegeven.

Het verkeer op de L.G. Smith Boulevard uit de richting Noord wordt bij Palm Beach Plaza westelijk omgeleid via de J.E. Irausquin Boulevard. Voorbij het Mariott Court Yard komt het verkeer weer terug op de hoofdweg bij de kruising bij Super Food Plaza. Verkeer richting het noorden kan ongehinderd doorrijden.

Deel dit artikel