Aruba

Openingstijden bedrijven tijdens de feestdagen

ORANJESTAD – Op Koningsdag, 27 april mogen bedrijven op Aruba open gaan om 09.00 uur ’s ochtends. s’Avonds om 22.00 moeten alle bedrijven sluiten.

Dat maakt de Directie Economische Zaken, Handel en Industrie bekend.

Uitgezonderd zijn apotheken, benzinestations en de horecasector. Ook winkels in hotels die in bezit zijn van een hotelvergunning mogen openblijven.  Het zelfde geldt qua openingstijden en uitzonderingen voor Hemelvaartsdag op 26 mei.

Op maandag 2 mei is de viering van de Dag van de Arbeid. Deze dag vervangt de viering op 1 mei, omdat die dag een zondag is. Bedrijven mogen die dag niet open zijn voor het publiek, behoudens eerder genoemde uitzonderingen.

Er zal controle worden uitgevoerd op de naleving van bovengenoemde openingstijden.


Deel dit artikel