Aruba

Wingo vliegt vanaf oktober ook tussen Aruba en Medellin

ORANJESTAD – De Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Wingo gaat vanaf 1 oktober ook tussen Medellin en Aruba vliegen. De maatschappij vliegt al tussen Bogota, de hoofdstad van Colombia en Oranjestad.

De twee wekelijkse rechtstreekse diensten van en naar Medellin worden uitgevoerd op woensdag en zaterdag met een Boeing 737-800. Dat toestel heeft een capaciteit van 189 stoelen. Een ticket kost vanaf 200 US Dollar.

Dit betekent ongeveer 3.000 extra stoelen per maand van en naar Aruba. Met de extra service vanaf 1 oktober 2022, zal Wingo vijf wekelijkse vluchten vanuit Colombia uitvoeren, namelijk drie vanuit Bogota en twee vanuit Medellin.

Op woensdag vertrekken de vluchten uit Medellin om 14.18 uur en komen drie uur later aan om 17.18 uur. De terugvlucht is drie kwartier later om 17.56 uur.

Op zaterdag vertrekken de vluchten uit Medellin om 10.08 uur en arriveren om 13.08 uur op Aruba. De terugvlucht vertrekt om 13.46 uur en komt om 14.30 uur in Medellin aan.

Sarpa

Sarpa Airlines verzorgt momenteel de rechtstreekse route naar Medellin met drie wekelijkse vluchten. Met Wingo erbij betekent dit dat Aruba vanaf 1 oktober 2022 vijf wekelijkse non-stop vluchten van en naar Medellin heeft.

Wingo startte de dienst naar Aruba in december 2016 als de 1e Low-Cost Carrier om Aruba te bedienen vanuit Colombia. Het biedt volgens Aruba Airport lokale en recreatieve markten met lage tariefprijzen, goede vibes, en flexibiliteit.

Deel dit artikel