Aruba

Britse man vermist op Aruba

ORANJESTAD – De Arubaanse politie is op zoek naar Everard Azad Edoo, een Britse staatsburger die vermist is geraakt op het eiland. Edoo, geboren in Aruba op 27 maart 1952, is voor het laatst gezien op 31 maart.

Zijn familie had die dag contact met hem gehad en hij had hen verteld dat hij ging wandelen nabij de Alto Vista Kapel in Noord. De politie vond daar zijn Kia Sportage.

De Arubaanse politie roept de gemeenschap op om te helpen bij het vinden van Edoo. Mensen die hebben gewandeld, gemountainbiket of de paden nabij Alto Vista Kapel hebben gebruikt om alles wat ze ongewoon hebben gezien, zoals weggegooide kleding, sieraden of dierlijke resten, te melden.

De politie vraagt ook om alle vreemde voorwerpen die in het gebied zijn gevonden, te melden op nummer 100 of anoniem via de tipline op 11141.

Deel dit artikel